
Картопляний млинчик із оселедцем
Картопляний млинчик із начинкою з оселедця і буряка - традиційна норвезька закуска. Картопля та оселедець - виграшне поєднання продуктів, що і є запорукою успіху запропонованої закуски. Картоплю треба натирати на самій дрібній тертці. Картопляне тісто для млинчика готується дуже швидко, використовуються традиційні для млинців інгредієнти: яйце, кефір, сода і мука. Мелені перець і коріандр додадуть страві пряний аромат. Із ще теплого рулету із картопляного млинчика зі смачною начинкою з оселедця і буряка вийде три апетитних млинчика, перев'язаних пір'ям зеленого лука.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
1 ст. л.
Packed Potatoes
1 шт.
Beetroot
1 шт.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Zarog Kefir 2.5% 870g
1 ст. л.
Spice Coriander Ground
за смаком
Baking Soda 500g
1/2 ч. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ч. л.
Carmencita Black Pepper and Sea Salt Mix 61g
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
10 мл.
Snack Herring
150 г.
KhMZ Sour Cream 20%
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю очистити, помити, потім натерти на дрібній терці. Перекласти в глибоку миску. Додати яйце, кефір, гашеної лимонним соком соди і борошно. Перемішати все. У отримане густе тісто додати сіль, перець і мелений коріандр.
02
У сковороду влити рослинну олію. Розігріти. Вилити тісто. Розподілити рівномірно по усій поверхні сковороди. Прожарити млинчик.
03
Відварити заздалегідь буряк. Очистити. Нарізати соломкою, а оселедець - брусками. На готовий картопляний млинчик викласти буряк і оселедець. Згорнути його в рулет і розрізати на три частини. Скріпити, перев'язавши пером зеленої цибулі. Подавати із сметаною.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores