Канапе з шпинатних млинців з мусом з норвезької сьомги - Image

Канапе з шпинатних млинців з мусом з норвезької сьомги

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Крихітні бутерброди масою всього 60 грамів і завтовшки не більше 5 см., які стали головною смачною прикрасою фуршетних і закусочних столів - це канапе. Знаменита страва, яку вперше представили нам французи. Для основи маленького бутерброда береться підсушений хлібець, а зверху кладуться будь-які поєднувані продукти, повна свобода для вашої фантазії. Дуже оригінальна закуска канапе зі шпинатних млинців з мусом із сьомги, яка дійсно доповнить святковий стіл і, до того ж, послужить стильною прикрасою. На стіл канапе подають, проколовши шпажкою, як правило для зручності, щоб не забруднитися, дотримуючись певної витонченості.

Ingredients

Молоко

350 мл.

Борошно

200 г.

Цукор

70 г.

Яйце

3 шт.

Шпинат

100 г.

Слабосолона норвезька сьомга

200 г.

Олія

50 мл.

Вода

200 мл.

Сіль

10 г.

Сир Філадельфія

100 г.

Вершкове масло

100 г.

Preparation steps

01

Спочатку треба приготувати тісто. Для цього змішати воду, молоко, сіль, цукор, борошно і яйця. Замісити тісто.

02

Листя шпинату помити. Помістити у блендер. Подрібнити. Додати в тісто. Ще раз вимісити.

03

Приготувати млинці. Сьомгу подрібнити. Змішати з вершковим маслом і вершковим сиром. Намазати кожен шар млинців мусом з сьомги. Відправити до холодильника на 30 хвилин. Подавати, порізавши порційними шматочками.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min