Фрикадельки по-італійськи - Image

Фрикадельки по-італійськи

Number of servings: 7Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Соковиті фрикадельки по-італійськи – відмінний варіант сімейного обіду або вечері. Страва гармонійно поєднується абсолютно з будь-яким гарніром: будь то традиційна паста або відварна картопля. Класичний рецепт італійських фрикадельок включає пікантний сир пармезан і середземноморську пряність орегано, яка ідеально підкреслює смак яловичого фаршу. Сформуйте мокрими руками невеликі кульки діаметром три-п'ять сантиметрів (розміром з волоський горіх). Поки запікаються фрикадельки, окремо можете приготувати томатний соус з базиліком, кінзою, петрушкою і полити їм приготовані м'ясні кульки. Дуже смачно, спробуйте.

Ingredients for the recipe

Beef Forcemeat
264.90

Beef Forcemeat

per 1 kg

Ingredients

Beef Forcemeat

750 г.

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

150 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

1 шт.

Bread Crumbs

100 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

100 мл.

Granulated Garlic Seasoning

2 ст. л.

Auchan Oregano 20g

1 ч. л.

Salt Egypt

1 ч. л.

Spice Black Pepper Ground

1 ч. л.

Badia Garlic and Parsley 141.7g

2 ч. л.

Preparation steps

01

Сир натерти на тертці. Змішати всі інгредієнти в одній великій мисці.

02

Зліпити з отриманої суміші невеликі фрикадельки.

03

Розігріти духовку до 180°С і розкласти фрикадельки на деко.

04

Поставити деко в духовку і запікати 25 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min