
Індійські солодощі з нуту і сухофруктів
Любителі східних солодощів, цей рецепт для вас. У рецепті запропонованих індійських солодощів використовуються лише натуральні інгредієнти: нут, інжир, курага, мед. Зверніть увагу, що при замочуванні інжиру та кураги використовується коньяк, тому, якщо готуєте солодощі для дітей, замочіть сухофрукти в будь-якому соці. Напевно, багатьох здивувала наявність серед інгредієнтів десерта нуту - бобів турецького гороху з горіховим присмаком. Цьому є пояснення. В Індії, країні, де більшість населення - вегетаріанці, всі солодощі дуже ситні, а поживність нуту порівняна з поживністю м'яса. Приготуйте ці ароматні, смачні індійські солодощі і порадуйте своїх близьких!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Litniy Med Honey 750g
1 ст. л.
Sesame
3 ст. л.
Chickpea
200 г.
Uzbek Dried Apricots
8 шт.
Dried Figs
8 шт.
Frapin Cognac 40% 0.7l
1 ст. л.
Aromiks Cocoa Powder 100g
3 ст. л.
Eco Ground Cinnamon
за смаком
Aro Powdered Sugar 250g
за смаком
Preparation steps
01
На ніч замочити нут у воді. Курагу і інжир замочити в коньяку.
02
Вранці нут промити, відварити. Всі інгредієнти (нут, інжир, курагу) перекрутити через м'ясорубку.
03
Додати в суміш 1 ст. л. меду і перемішати. Виходить ароматна пластична маса.
04
З маси сформувати кульки. Виходить 25 кульок розміром з волоський горіх.
05
Утворені кульки обваляти присипками за бажанням. Ось кілька варіантів: суміш какао і кориці, кунжут, цукрова пудра.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores