Ікра із оселедця - Image

Ікра із оселедця

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Оселедець - дуже затребуваний продукт. Ця, здавалося б, не дуже презентабельна риба, користується постійним попитом. По-перше, вона доступна за ціною широкому колу покупців, по-друге, оселедець хороший за своїми смаковими якостями, а по-третє, як будь-яка риба, він дуже корисний для здоров'я. Ні з однієї риби, мабуть, не придумано стільки страв, як із оселедця. В основному він вживається в кухні холодного стола. З нього готують різні салатики, закуски. Запропонована "Ікра із оселедця" - відмінна холодна закуска. Її можна їсти з картопляним пюре, намазувати на бутерброди, фарширувати нею італійську пасту (наприклад, великі ракушки) або варені яйця. Також "Ікра з оселедця" ідеально поєднується з млинцями та оладками.

Ingredients

Масло вершкове

200 г.

Оселедець

1 шт.

Сир плавлений

1 шт.

Морква

1 шт.

Preparation steps

01

Відварити моркву до напівготовності, після остудити. Рибу очистити від кісток і шкіри.

02

Пропустити через м'ясорубку суміш оселедця, масла, моркви і плавленого сиру. Охолодити ікру в холодильнику.

03

Подається ікра намазаною на хліб, або як окрема закуска.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Ікра із оселедця – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua