Хрустке пасхальне печиво з горіхами без борошна - Image

Хрустке пасхальне печиво з горіхами без борошна

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Попереду світле недільне свято – Великдень. Напевно Ви бажаєте порадувати рідних, близьких і гостей в цей великий день і приготувати своїми руками свіжу, ароматну домашню випічку. Не дарма кажуть, що навіть солодкий великодній стіл повинен бути рясним і урочистим, а страви – особливими. Вашій увазі особлива випічка – хрустке пасхальне печиво з горіхами без борошна. Ці милі печенюшки стануть гідною альтернативою пасочкам – фаворитам пасхальної трапези. До того ж ними зручно буде пригостити сусідів і загорнути із собою гостям. Печиво виходить відмінне: м'яка серединка і хрустка рум'яна скоринка. Воно тане в роті і дуже смачно пахне обсмаженим фундуком і пряною корицею.

Ingredients

Фундук

300 г.

Цукор

200 г.

Крохмаль картопляний

50 г.

Сіль

0,25 ч.л.

Кориця мелена

0,25 ч.л.

Яйце куряче

3 шт.

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 190°C. Деко для випікання застелити харчовим папером.

02

Посікти 200 г. горіхів. Решту 100 г. горіхів висипати в блендер, додати цукор, крохмаль, сіль і корицю. Подрібнити. Після, додати в блендер збиті білки, а потім 200 г. посічених горіхів.

03

На деко викласти по 0,5 ст. л. маси з блендера, поставити деко в духовку на 15-17 хвилин. Витягнути деко з духовки, перекласти на стіл печиво разом із папером, остудити, після видалити папір і перекласти печиво на тарілку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min