Холодний лимонний суп - Image

Холодний лимонний суп

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Холодний лимонний суп. Порятунок в спекотне літо. Насправді це – дуже смачний десерт, легкий і освіжаючий. У міру солодкуватий, з легкою кислинкою. Дуже ароматний і повітряний супчик кремоподібної консистенції. І готується дуже просто з мінімуму інгредієнтів. У каструлю з манною крупою, що вариться, можете додати терту цедру лимона, який залишиться після видавлювання з нього соку. Ласунам пропонується додати більшу кількість цукру. Прикрасити страву можете збитими з цукровою пудрою жирними вершками і гілочкою м'яти. Лимонну цедру, що залишилася, насипте поверх вершків. Ось такий незвичайний десерт зі звичайної манної каші.

Ingredients

Лимони

1 шт.

Крупа манна

2 ст. л.

Цукор

1 ст. л.

Яйце куряче

1 шт.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Змішати цукор, яєчний жовток, сік половини лимона. Збити міксером суміш до піни.

02

Налити в невелику каструлю 2 ст. води, поставити на вогонь, посолити, довести до кипіння. Додати в воду манну крупу, варити до повної готовності. Прибрати з вогню, дати час охолонути манній крупі, після чого обережно влити яєчну суміш, постійно помішуючи.

03

Поставити суп в холодильник на 2 години, при подачі розлити в тарілки, прикрасити шматочком лимона.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Холодний лимонний суп – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua