Гювеч із курки з овочами - Image

Гювеч із курки з овочами

Number of servings: 10Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Гювеч - традиційна страва балканської кухні, що представляє собою овочі і м'ясо, приготовані в глиняному горщику з кришкою. Слово "гювеч" означає одночасно: і глиняний горщик, і страва, яка в ньому готується. Хороший рецепт приготування курки повинен бути у кожної господині. Гювеч із курки з овочами - один із таких. Поєднання курки з овочами завжди цікаве, гармонійне і поживне. Курка з овочами - самий оптимальний спосіб смачно, ситно і корисно пообідати, не набираючи при цьому зайву вагу. У цьому рецепті пропонується приготувати курку з помідорами, кабачками, зеленою стручковою квасолею, ріпчастою цибулею, стручковим перцем. Корисність такого поєднання ніким не ставиться під сумнів.

Ingredients

Куряче філе

2,5 кг.

Цибуля

3 шт.

Зелена стручкова квасоля

250 г.

Кабачки

3 шт.

Стручковий перець

6 шт.

Помідори

6 шт.

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Вода

200 мл.

Preparation steps

01

Очистити і нарізати цибулю. Видалити стеблинки у кабачків і стручкового перцю.

02

Зняти шкірку кабачків і нарізати їх. Видалити насіння стручкового перцю і порізати разом зі стручковою квасолею на частини по 1 см. Помістити овочі в гювеч. Зверху покласти нарізане філе.

03

Помідори порізати кільцями і викласти на курку. Додати гарячу воду, перець, сіль, накрити кришкою. Запікати в духовці 1 годину.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min