Гриби в золотистому пивному клярі з карі - Image

Гриби в золотистому пивному клярі з карі

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Гриби в клярі - досить класичний рецепт. Це прекрасна закуска до алкогольних напоїв, особливо до пива. Якщо в клярі пиво замінити сухим білим вином, вийде ще більш тонкий смак і аромат. Кляр - це чудова кулінарна ідея. Головний сенс її в тому, що під оболонкою з тіста гриб зберігається ніжним і соковитим. Тісто для кляра (без білків) краще готувати заздалегідь - якщо воно простоїть близько 1-ї години при кімнатній температурі, то тісто краще пристане і не усохне при контакті з гарячим маслом. Зате білок потрібно збивати і вводити в тісто безпосередньо перед використанням кляра. Гарніром до даної страва може служити відварений рис або картопля.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

200 г.

Volfas Engelman Light Beer 5.2% 0.568l

250 мл.

Carmencita Curry 40g

1 ч. л.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Bread Crumbs

200 г.

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l

за смаком

Preparation steps

01

У мисці змішати борошно, пиво, яйце і карі. У тарілку насипати сухарі.

02

Порізати гриби великими шматками, спочатку вмочити в тісто, потім обваляти в сухарях.

03

Розігріти велику кількість масла в каструлі і смажити гриби до золотистої скоринки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min