Гречані міні-млинці з копченим лососем та ікрою - Image

Гречані міні-млинці з копченим лососем та ікрою

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Традиційну слов'янську Масленницу неможливо уявити без млинців. У російській кухні здавна існувала величезна кількість рецептів млинців. Млинці пекли в основному з дріжджового тіста, а мука бралася сама різна: гречана, пшенична, вівсяна, просяна, ячмінна, горохова. Для того щоб гречані млинці вдалися, необхідний грамотний рецепт тіста і гарна сковорідка, достатньо розігріта і безпосередньо перед випічкою змащена тонким шаром масла. Також слід правильно розрахувати кількість тіста для кожного млинця і відрегулювати вогонь. Без всякого сумніву, ніжні, легкі гречані міні-млинці з копченим лососем та ікрою - унікальне створення в кулінарному світі.

Ingredients for the recipe

Vash Tsukor Sugar 10kg
356.90

Vash Tsukor Sugar 10kg

10 kg

Ingredients

Vash Tsukor Sugar 10kg

за смаком

Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g

7 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

250 мл.

Top Grade Wheat Flour

60 г.

World's Rice Buckwheat Flour 900g

100 г.

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Saint Andre Creme Cheese 200g

4 ст. л.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

4 ст. л.

Paralleles Smoked Salmon in Oil with Dill 120g

300 г.

Caviar Malossol Sturgeon Caviar 50g

50 г.

Dill 70g

за смаком

Homemade Butter

20 г.

Preparation steps

01

Змішати в мисці цукор і дріжджі, поступово вливати в суміш молоко, не перестаючи змішувати. Окремо в мисці змішати просіяне пшеничне та гречане борошно, зробити гірку з борошна, в центрі в ямку влити яєчні жовтки і молочну суміш. Ретельно перемішати, поставити в тепле місце на 45 хвилин.

02

Розтопити вершкове масло на водяній бані, влити в тісто. Яєчні білки окремо збити до піни. Обережно вмішати білки в тісто.

03

Розігріти сковороду, налити 1 ст. л. рослинної олії. Викладаючи по 0,5 ст. л. тіста на сковороду, насмажити млинців. На одній стороні смажити протягом 1 хвилини, перевернути на іншу - обсмажити протягом 30 секунд. Після, готові млинці остудити.

04

При подачі викласти млинці на тарілку, на млинці викласти шматочок нарізаної риби, на рибу половину чайної ложки сиру, зверху на сир чверть чайної ложки ікри. Прикрасити кропом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min