
Яловичина по-кавказські (в мультиварці)
Ingredients
Яловичина (вирізка)
500 г.
Цибуля
1 шт.
Часник
5 зуб.
Морква
1 шт.
Червоний перець (пекучий)
4 шт.
Томатна паста
40 г.
Червоне вино
100 мл.
Олія (рафінована)
30 г.
Свіжа зелень (кріп, кінза, петрушка)
за смаком
СІль
за смаком
Preparation steps
01
Моркву та цибулю почистити. Моркву нарізати кубиками, цибулю - дрібнішими кубиками. Часник потрібно пропустити через прес. 2 стручки червоного перцю очистити від насіння і розрізати вздовж на 2 частини.
02
М'ясо промити, нарізати кубиками і відправити до мультиварки. Також до м'яса додати моркву та цибулю.
03
Закрити кришкою й поставити на режим «плов».
04
Потім відкрити кришку, додати часник і томатну пасту.Також додати червоний перець, влити червоне вино і посолити.
05
Потім потрібно вибрати режим «тушкування» і виставити час. Тушкувати треба годину.
06
Готову страву прикрасити стручками червоного перцю та свіжою зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores