Яловичина по-грузинськи - Image

Яловичина по-грузинськи

Number of servings: 5Cooking time: 2 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Грузинська кухня славиться м'ясними стравами. Вражають різноманітність цих страв, приправ, соусів і оригінальність способів підготовки м'яса до приготування. Яловичина по-грузинськи - страва нескладна в приготуванні, з простими інгредієнтами. Попередньо обсмажена з овочами з додаванням томатного пюре, зелені та спецій, а потім запечена в духовці яловичина по-грузинськи порадує Вас своїм смаком і ароматом і, звичайно ж, надовго увійде в раціон Вашої родини, ставши однією із улюблених страв.

Ingredients for the recipe

Beef Stew
279.90 - 329.90

Beef Stew

per 1 kg

Ingredients

Beef Stew

500 г.

Onion

1 шт.

Carrots

1 шт.

Grilled Eggplant

1 шт.

Palermo Tri-Color Pasteriuzed Bell Pepper Strips 500ml

1 шт.

Pink Tomato in Packing

3 шт.

Garlic

2 часточки

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

3 ст. л.

Homemade Butter

1 ст. л.

Auchan Dill Bunch 50g

100 г.

Sliced Red Paprika

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

М'ясо нарізати невеликими шматками. Нашинкувати цибулю.

02

Викласти м'ясо з цибулею на сковороду і обсмажити на суміші вершкового масла і соняшникової олії.

03

До м'яса з цибулею додати нарізану моркву.

04

Нарізати очищений від шкірки баклажан та солодкий перець. Додати на сковороду. Перемішати всі овочі з м'ясом.

05

Натерти на крупній тертці помідори. Додати в сковороду отримане томатне пюре, сіль, чорний мелений перець, паприку,  дрібно нарізані часник, зелень. Перемішати.

06

Перекласти вміст сковороди у форму для запікання. Відправити в духовку на 1 годину, температура запікання 150°C.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min