
Фруктово-сирні тістечка
Що може бути смачніше, ніж справжня домашня випічка. Набагато приємніше їсти, якщо знаєш, що страва приготована з душею, своїми руками. Та й порадувати своїх близьких ніколи не заважає. Їм завжди приємно, коли дочка або дружина, або сестра, або мама зробить щось своїми руками. Представляємо вашій увазі прекрасний рецепт приготування десерту. Чудові фруктово-сирні тістечка - це хороший варіант для сьогоднішнього затишного домашнього чаювання. У будь-якому випадку ви опинитеся в приємній огортаючій і солодкій павутині насолоди даними десертом. Тому якщо ви хочете влаштувати приємний вечір у колі родини або друзів, тоді вам потрібно просто терміново бігти на кухню, щоб почати готувати тістечка.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
180 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Molokiya Sour Cream 10% 300g
100 г.
7 Flour 1kg
300 г.
Dr.Oetker for baking starch 1000g
100 г.
Pripravka Baking Powder for Dough 18g
1 ч. л.
Dobryk Gelatin 15g
20 г.
Cottage Cheese 9%
250 г.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
200 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
2 ст. л.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
250 г.
Preparation steps
01
Яйця збити з цукром (100 г.) хвилин 10. Маса повинна стати дуже повітряною, пишною, м'якою і світлою.
02
Додати розм'якшене вершкове масло (або маргарин) і сметану. У цей момент суміш може піти пластівцями через масло і втратити однорідність. Нічого страшного, продовжувати збивати ще хвилин 5-6.
03
У борошно і крохмаль додати розпушувач і все висипати в яєчно-маслянисту суміш. Красива однорідність повинна повернутися. Пару хвилин збивати на великій швидкості, потім оберти знизити до мінімуму і ще кілька хвилин мішати на найнижчій швидкості, або вручну.
04
Тісто розмазати по деку, застеленому папером.
05
Поставити в духовку на 180°С, випікати 15-20 хвилин. Перевірити готовність сірником. Дістати з духовки, підняти за дві сторони пергаментного паперу, тим самим знімаючи бісквіт з дека і викласти готовий корж на обробну доску (яка підходить за розміром) або на кухонний рушник.
06
Коли корж охолоне, за трафаретом приготованим заздалегідь, вирізати необхідні фігурки для маленьких рознімних форм для тістечок або використати силіконові форми для мафінів.
07
Ягоди перебрати, вимити (заморожені ягоди розморозити), зробити пюре (в блендері або протерти через сито).
08
Желатин замочити, сир (якщо зернистий перетерти через сито) змішати з йогуртом, цукровим піском і лимонним соком. Желатин розпустити на вогні, не доводячи до кипіння. З'єднати його з ягідним пюре, потім все це додати в сирно-йогуртову суміш. Маса потроху почне застигати.
09
Не гаючи часу дарма, збити вершки до стійких піків і акуратно з'єднати з сирним кремом.
10
Коржі помістити на дно форми.
11
Залити мусом і прикрасити.
12
Мінімум на 4 години поставити в холодильник, щоб мус схопився. Потім, тонким ножиком пройтися уздовж бортиків і акуратно вийняти тістечка.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores