
Форель в листковому тісті
Форель в листковому тісті - це ще один дуже простий спосіб смачно приготувати форель. Для приготування такої страви вам знадобиться не багато продуктів, до того ж, всі вони доступні. Готувати цю страву нескладно, а за часом - досить швидко. Саме таке блюдо може виступати в якості закуски, а може виступати і в ролі доповнення до гарніру. Форель в листковому тісті - це дуже смачний рецепт, який безсумнівно сподобається багатьом. Втім, замість форелі тут можна використовувати й іншу червону рибу - лосося, сьомгу або взагалі, іншу начинку, все це на ваш смак.
Ingredients
Форель
200 г.
Листкове прісне тісто
200 г.
Яйце
1 шт.
Cіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Preparation steps
01
Форель розрізати на порційні шматочки, добре їх промити і висушити на паперовому рушнику.
02
Листкове тісто розкатати, але не дуже тонко.
03
Кожен шматочок риби за смаком посолити і поперчити з різних сторін.
04
Нарізати тісто на квадратики. У центр кожного викласти шматочки риби і згорнути тісто рулетом. Краї добре скріпити зубочистками.
05
На деко, змащене маслом, викласти отримані пиріжки. Щоб тісто не пузирилося, зубочисткою зробити кілька отворів. Зверху тісто змастити збитим яйцем.
06
Деко поставити в духовку, розігріту до 200°С і випікати близько 15-20 хвилин, щоб форель добре пропеклась.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores