
Рибний салат із мінтая
Будь-яке свято, навіть звичайне, не обходиться без холодних закусок. Крім канапе і різних бутербродів е, це ще й легкі смачні салати. Але завжди хочеться, щоб салат був не просто приємний на смак, але і корисний. А ще, яка ж господиня не хоче похвалитися новими рецептами, які вона познаходила в інтернеті або кулінарній книзі, щоб здивувати своїх гостей? Якщо це про вас, тоді швидше спробуйте зробити салат з мінтая. Як відомо, риба буде до речі навіть за вечерею, адже її м'ясо багате на білки, а значить і корисно для вас. Крім риби в цьому салаті є морква і кріп, що робить цей салат дуже легким і в теж час простим. Тому вам не доведеться витрачати багато часу на приготування, а ваші гості будуть ласувати смачним салатом з мінтаю.
Ingredients
Філе мінтая
500 г.
Морква
100 г.
Кріп
1 пучок
Майонез
3 ст. л.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Відварити моркву протягом 30-40 хвилин до готовності, остудити.
02
Філе мінтая відварити протягом 15 хвилин з моменту закипання. Остудити.
03
Розділити рибу руками на дрібні шматочки, видалити кісточки, якщо вони є.
04
Моркву протерти на дрібній тертці, а кріп дрібно нарізати.
05
У салатницю покласти рибу, моркву, кріп, майонез, посолити і перемішати. Готовий салат поставити на 1 годину в холодильник.
06
При подачі на стіл можна прикрасити кропом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores