
Рибні трубочки
Якщо ваш раціон не дозволяє вам їсти досить калорійні продукти на вечерю, якщо ви намагаєтеся правильно харчуватися, тоді вам варто урізноманітнити ваші страви рибними паличками. Адже в цій страві головними інгредієнтами вважається риба і курка. Як відомо, саме такі продукти дієтологи рекомендують вживати на ніч. Адже в них багато білка і зовсім небагато жирів (до речі, за бажанням можна вибирати і менш жирну, наприклад, минтай). Рибні трубочки після запікання отримують приємну на смак корочку, яка тільки заохотить вас і ваших близьких. Подавати їх можна з овочами, гарніром або навіть як основну страву.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dobra Ryba Delicate Herring 500g
500 г.
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
500 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
30 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
30 г.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
45 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Lemon
1 шт.
Fresh Mint Bundle 50g
10 г.
Preparation steps
01
Спочатку рибне філе помити, обсушити та нарізати невеликими шматочками. Скласти в миску, побризкати соком лимону, накрити та помістити в холодильник на 20 хвилин.
02
Потім рибу дістати з холодильнику та змастити кожен шматочок томатною пастою. Посипати сіллю, перцем та сумішшю сухих трав. Окіст нарізати тонкими смужками, на кожну смужку покласти шматочок рибного філе та згорнути трубочкою.
03
Далі змастити трубочки олією. Обсмажувати на решітці грилю протягом 15 хвилин. При подачі рибні трубочки можна прикрасити часточками лимону та зеленню м'яти або подати з овочевим гарніром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores