Риба з апельсинами у фользі  - Image

Риба з апельсинами у фользі

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Корисність такого продукту як риба важко переоцінити. Насамперед, вона – джерело жирних кислот, цінних вітамінів і мінералів, необхідних для нормальної життєдіяльності. Не дивно, що фахівці з харчування всі як один рекомендують включити цей морський продукт в раціон і вживати його не менше двох-трьох разів на тиждень. Риба жирних сортів також неодмінно має бути присутня в нашому меню. Відразу виникає питання: як же її приготувати? І ось Вам один із чудових варіантів – дивовижна риба з апельсинами у фользі. Запікаючись в духовці, рибка зберігає максимум своєї цінності. Ароматний маринад з оливкової олії та соєвого соусу розм'якшує філе, роблячи його ніжним і соковитим.

Ingredients for the recipe

Dobra Ryba Delicate Herring 500g
148.29

Dobra Ryba Delicate Herring 500g

500 g

Ingredients

Dobra Ryba Delicate Herring 500g

600 г.

Orange

100 г.

Chong Soy Sauce 1l

10 мл.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

10 мл.

Spice Pepper Mix

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Соєвий соус та олію змішати. Рибу посипати спеціями і замаринувати на 10 хвилин в отриманому соусі.

02

Апельсин помити і нарізати скибочками. Духовку розігріти до 200°C.

03

Рибу покласти в конверт з фольги, зверху покласти скибочку апельсина і закрити конверт. Запікати рибу близько 20 хвилин. Потім відкрити конверт і запікати ще 5 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min