
Риба в сирному суфле
Якщо риба в будь-якому вигляді рідко буває у Вашому сімейному меню, обов'язково перегляньте свій раціон, бо Ви допускаєте помилку. Адже невипадково Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує вживати рибу 2-3 рази на тиждень. Риба по праву вважається унікальним і незамінним для здоров'я продуктом, джерелом легкозасвоюваного білка, мікроелементів, вітамінів, але найцінніше в рибі - поліненасичені жирні кислоти (омега 3 і омега 6). Фахівці міркують про різний ступень корисності морської і річкової риби, але в будь-якому випадку риба дуже корисна. У цьому рецепті можна використовувати філе будь-якої риби, наприклад, судака, тілапії, пангасіуса і т.д. При виборі довіртеся своїм смаковим уподобанням.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Baked Fish Fillet under Cheese
500 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
5 шт.
Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%
150 г.
Cykoria Breadcrumbs 200g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Рибу нарізати невеликими шматочками.
02
У панірувальні сухарі додати сіль і перець. Перемішати.
03
Рибу обваляти в отриманій суміші.
04
Викласти на сковороду, змащену олією.
05
Посмажити рибу з двох сторін по 5 хвилин.
06
Сир натерти на дрібній тертці.
07
Окремо збити яйця. Посолити.
08
До яєць додати сир і перемішати.
09
Рибу викласти у форму для запікання.
10
Зверху викласти яєчно-сирну масу. Поставити в духовку. Запікати при температурі 180°C протягом 20-25 хвилин. При подачі на стіл посипати дрібно нарізаною зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores