
Рибні крокети
Дуже смачні, корисні та прості рибні крокети, з нарізаної (а не подрібненої) риби, запечені в духовці. Вони чудово підійдуть на обід або вечерю. Як гарнір підійдуть крупи (особливо рис), картопляне пюре або пюре з цвітної капусти. Хорошим дієтичним варіантом буде подати парові, варені або запечені овочі (наприклад, суміш моркви, цвітної капусти, броколі та зеленого горошку). Подавати рибні крокети можна і з звичайним найпростішим овочевим салатом. Оригінальною ідеєю буде загорнути шматочок сиру в крокети, тоді при подачі їх гарячими сир всередині буде розплавлений і тягнутися. Рибу беріть будь-яку на ваш смак, можна як червону, так і білу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dr.Schar gluten-free white bread 200g
100 г.
Dobra Ryba Delicate Herring 500g
200 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
20 мл.
Homemade Butter
20 г.
Top Grade Wheat Flour
20 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
380 мл.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Рибу помити, відокремити м'ясо від кісток і подрібнити. Розігріти вершкове масло на сковороді, обсмажити борошно і влити молоко. Обережно перемішувати поки соус не загусне, а потім додати рибу. Додати сіль, перець і дати соусу з рибою охолонути.
02
Хліб обсушити (можна в духовці) і подрібнити до стану сухарів. З рибної маси сформувати кульки. Яйце трохи збити. Духовку розігріти до 190 градусів.
03
Крокети обваляти в сухарях, потім в яйці і знову в сухарях. Деко змастити олією. Викласти крокети на деко, поставити в духовку і запікати близько 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores