Фетучіні з грибами у вершковому соусі - Image

Фетучіні з грибами у вершковому соусі

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Фетучіні – різновид італійських макаронних виробів, що представляють собою довгі тонкі смужки яєчного тіста. Як правило, продаються у вигляді скручених кульок, які при варінні розправляються. У перекладі з італійської ця паста означає «стрічка». Фетучіні відмінно гармонує з густими, ситними соусами. Згідно з запропонованим рецептом паста подається з жирним вершковим соусом і ароматними грибочками. Обсмажуючи гриби, дайте їм трохи підрум'янитися в сковороді перед додаванням вершків. Ніжна локшина, легко вбираючи рідину, насичується соусом і набуває апетитний вершковий аромат. Замість пармезану можете використовувати будь-який твердий сир.

Ingredients for the recipe

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
135.00

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

500 g

Ingredients

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

300 г.

Nashi Vershky UHT Cream 10% 125g

300 мл.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Homemade Butter

2 ст. л.

Garlic

3 шт.

Salt Egypt

за смаком

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Поставити на вогонь сковороду, покласти вершкове масло і налити трохи оливкової олії. Часник розчавити ножем, додати в сковороду. Обсмажити часник протягом 3 хвилин, після - витягнути його.

02

Гриби нарізати пластинами, викласти в сковороду, обсмажувати до випаровування рідини. Подрібнити цибулю, додати її до грибів. Обсмажити до золотистого кольору, посолити і поперчити за смаком, влити вершки.

03

Тушкувати суміш на сковороді протягом 10 хвилин, на маленькому вогні. Консистенція соусу повинна бути не сильно густою, якщо все таки так вийшло, необхідно додати трохи кип'яченої води.

04

Пасту відварити в підсоленій воді до стану альденте (трохи недоварена). При цьому у воду додати кілька крапель оливкової олії, щоб паста не злиплася.

05

Воду злити, додати трохи вершкового масла до пасти. При подачі викласти пасту на тарілку, зверху залити соусом, за бажанням можна посипати зверху тертим пармезаном або сушеним базиліком.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min