
Фетучіні з телятиною і грибами під вершковим соусом
Кулінарні традиції сонячної Італії без сумнівів асоціюються з дивовижними стравами з пасти. Найбільш популярним видом даних італійських макаронних виробів вважається фетучіні. Ширина цієї тонкої локшини складає всього лише сім міліметрів. Це єдине, що відрізняє її від тальетеле. Правильно зварити локшину – це лише половина справи. Задає акцент страві саме соус. У даному рецепті для приготування соусу цибулю можете замінити цибулею-порей, яку необхідно нарізати півкільцями. Оригінальний вершковий соус зі шматочками ніжної телятини і ароматними грибами гідно оцінять найвибагливіші гурмани. Як можна відірватися від такої смакоти?
Ingredients for the recipe
Ingredients
La Pasta Nidi Pasta 400g
300 г.
Steak Meat
500 г.
Oyster Mushrooms
300 г.
Packed Onion from 3kg
150 г.
Red Chili Pepper
0,5 стручка
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Feta Good Milk Greek Salad Soft Creamy Cheese Product 50% 170g
150 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл.
Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%
150 г.
Spice Nutmeg Ground
0,5 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо нарізати невеликими шматочками.
02
Посмажити на соняшниковій олії м'ясо протягом 30 хвилин (під кришкою).
03
Цибулю дрібно покришити.
04
У перцю чилі видалити насіння, дрібно нарізати.
05
Нарізати гриби пластинками.
06
До м'яса додати цибулю. Потім додати перець.
07
Додати гриби, посолити, поперчити, смажити під кришкою ще 20 хвилин.
08
Для соусу змішати сирний сир, вершки, натертий сир. Посолити і поперчити.
09
Додати мускатний горіх, перемішати, довести до кипіння. Нагрівати, при помішуванні, до тих пір, поки соус не почне густіти.
10
Макарони відварити до готовності. На тарілки викласти макарони, на макарони викласти м'ясо з грибами. На м'ясо викласти соус.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores