
Квасолевий паштет
Великої популярності набирають пастоподібні страви з бобових. Вони універсальні – пастою можна намазати скибочки хліба, загорнути в рулетики з лаваша або подати на стіл як закуску. Квасоля як яскравий представник бобових і основний інгредієнт такого паштету – корисний дієтичний продукт. Завдяки високому вмісту білка практично не поступається м'ясу. Така вегетаріанська страва стане особливо актуальною в період постів. Квасолю можна взяти консервовану. Можна урізноманітнити смакову палітру страви, поклавши в чашу блендера разом з овочами мускатний горіх, кунжут і Ваші улюблені запашні трави. Квасолевий паштет – відмінний варіант легкої і ситної закуски.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Carrots
1 шт.
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Walnut
100 г.
Cilantro 70g
1 пучок
Runa Vinegar 9% 0.75l
1 ч. л.
Garlic
2 зубчики
7 Flour 1kg
1 ч. л.
Beans
200 г.
Preparation steps
01
Квасолю замочити у воді на пару годин. Воду поміняти, підсолити і варити квасолю до готовності.
02
Цибулю порізати дрібними кубиками, моркву натерти на крупній тертці.
03
З квасолі злити всю воду. Квасолю, обсмажені овочі, горіхи, часник і зелень покласти в блендер і добре подрібнити до однорідної маси.
04
Додати оцет, сіль і перець за смаком. Ще раз добре перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)