
Фарширована телятина зі шпинатом і овочами
Фарширована телятина із соковитою начинкою підкуповує своїм апетитним виглядом. Страва цілком заслуговує прикрасити Ваш святковий стіл. «Кишеня» для начинки робиться таким чином: поздовжньо надрізаємо верхню частину тушки (приблизно одна третя від усього шматка), але не дорізаємо до кінця два сантиметри. Відкинути тонкий шматок, щоб вийшов вид книги. У товстій частині робиться надріз, який і заповнюється начинкою. Потім необхідно все згорнути як книгу. Заморожений шпинат можна замінити свіжим. Перед відправкою в духовку телятину обтягнути ниткою, а кишеню з начинкою закріпити зубочистками. Готовий рулетик нарізаємо порційними шматочками.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steak Meat
800 г.
Vitana Vegetable Broth 1.1kg
200 мл.
Spela Frozen Sliced Portion Spinach 300g
200 г.
Solonytsivskyj MK Beef Sausages
150 г.
Dr.Schar gluten-free white bread 200g
2 шт.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
100 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Preparation steps
01
У мисці змішати попередньо подрібнений розморожений шпинат, нарізаний часник і вимочений у воді хліб. У блендері подрібнити ковбасу та сосиски, після, додати в фарш шпинат. Додати в суміш яйце, ретельно перемішати.
02
Духовку розігріти до 200°C. В телятині зробити глибокий надріз, заповнити фаршем, після, зашити. Зверху телятину натерти сіллю і перцем.
03
Селеру нарізати тонкими шматочками, моркву і цибулю нарізати кубиками.
04
Викласти телятину в змащену олією форму для випікання, навколо покласти овочі, залити вином і бульйоном. Посолити і поперчити за смаком. Випікати в духовці 1 годину, до повної готовності. Подавати можна з картоплею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores