Баклажани з помідорами та сиром - Image

Баклажани з помідорами та сиром

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

До вас несподівано завітали друзі, не губіться в думках, чим би смачненьким їх порадувати. Баклажани з помідорами і сиром – найкращий варіант для подібних випадків. Ніщо не може зрівнятися зі свіжеприготовленими овочами, які покликані турбуватися про наше гарне самопочуття та наповнювати організм вітамінами. Без цього важко уявити наше буденне життя. Фінальний етап – запікання в духовці. Цей насичений аромат пробудить апетит не тільки у ваших гостей, а навіть у ваших сусідів, настільки він особливий. Перед такою стравою неможливо втриматися, сміливо пригощайте абсолютно усіх.

Ingredients for the recipe

Grilled Eggplant
289.00

Grilled Eggplant

per 1 kg

Ingredients

Grilled Eggplant

2 шт.

Pink Tomato in Packing

2 шт.

Grana Padano 32% cheese

50 г.

Dill 70g

20 г.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

10 г.

Lyubystok Seasoning Dried Garlic 30g

5 г.

Packed Potatoes

220 г.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

5 мл.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Баклажани помити, нарізати скибочками уздовж. У сотейнику розігріти воду, посолити, покласти баклажани і тушкувати близько 10 хвилин. Сир натерти на крупній тертці. Помідори помити і нарізати скибочками.

02

Картоплю помити, очистити, нарізати скибочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду. Зелень помити, просушити, дрібно нарізати. Духовку розігріти до 180°C.

03

Форму змастити олією. Викласти шарами баклажани, помідори і сир (верхнім повинен бути сир). Нанести зверху трохи майонезу. Запікати близько 20 хвилин. Подавати з картоплею, прикрасивши зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min