
Баклажани пармеджано
З радістю і великим задоволенням представляємо вам страву італійської кухні під яскравою назвою баклажани пармеджано. Рецепт наш оригінальний і страва приготована з дотриманням всіх вказівок виходить дуже поживна і незвичайна. Скибочки баклажанів посипані сиром і просочені помідоровим соком з хрусткою золотистою скоринкою та запахом рослинного масла, не зможуть залишити вас байдужими ні в якому разі. До речі, під час смаження баклажани вбирають багато олії. Щоб уникнути цього, перед приготуванням слід замочити нарізані баклажани в холодній воді на 10 хвилин. Це неабияк позбавить вас від ненависних калорій і наша страва по праву може вважатися дієтичною і вегетаріанською.
Ingredients
Баклажани
2 шт.
Помідоры
2 шт.
Моцарела
150 г.
Сир
100 г.
Соняшникова олія
100 мл.
Базилік
20 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Баклажани нарізати кружечками приблизно 0,7 см.
02
Злегка обсмажити на соняшниковій олії.
03
На помідорах зробити хрестоподібний надріз і зняти з них шкірку.
04
Очищені помідори і моцарелу нарізати кружечками.
05
Сир натерти на терці.
06
Скласти в форму для запікання по черзі - баклажан, помідори, моцарелу. Посолити і поперчити. Зверху посипати натертим сиром і відправити в духовку. Запікати до золотистої скоринки при температурі 200°C. Перед подачею прикрасити гілочкою базиліка.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores