
Джазаріє
Хто хоч раз бував на Сході, куштував ці солодощі. Їх назва така ж красива, як і самі ласощі - " Джазаріє". Морквяні арабські солодощі сподобаються усім любителям солодкого і незвичайного, а ми з вами знаємо, де знайти такі страви, як не в арабській кухні. Якщо уранці у вас не буде настрою, то приготуйте собі цю страву і відчуєте задоволення і насолоду, хоч і не на східному березі біля моря, але в не менш теплому місці - у себе вдома. Влаштуйте солодку вечерю в компанії друзів і пригостіть їх екзотичними солодощами. Повірте, вони навіть не здогадаються із чого приготований десерт. Морквяно-кокосова солодкість із спеціями - звучить багатообіцяюче, спробуйте!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Carrots
400 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
400 г.
Walnut
150 г.
Limmi Lemon Juice 125ml
1 ст. л.
Eco Ground Cinnamon
1 ч. л.
Auchan Clove 10g
за смаком
Pripravka Vanilla 2g
за смаком
Coconut Flakes
1 ст.
Preparation steps
01
Розпочнемо з простого: моркву (бажано свіжу) обмити, почистити і натерти на великій терці. Посипати цукром, перемішати і залишити доки морква не пустить сік. Приблизно на 30 хвилин.
02
Залишити моркву на плиті і варити на повільному вогні, додавши до неї гвоздику, корицю, ванілін і лимонний сік. Коли сироп загустіє, дати йому остигнути.
03
У готовий сироп додати подрібнені горіхи. Сформувати кульки: руки змочити у воді і зліпити з отриманої маси кульки; обваляти їх в кокосовій стружці і викласти на тарілку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores