
Кнедлики із сирої картоплі
Кнедлики дуже популярні в Чехії та Словаччині. Власне, це їх національна страва. У класичному варіанті це відварений виріб з тіста або картоплі. Вся суть в тому, що страва вариться дуже швидко (менше 10 хвилин). Зате саме слово має німецькі коріння (« knödel »), і утвердилося ще в XIX столітті на території Чехії та Словаччини як чудова страва. Кнедлики часто роблять з начинкою, але наш рецепт не є таким. Тому за бажанням ви можете покласти щось всередину тіста з картоплі. Також кнедлики можуть бути різними за величиною, починаючи від маленьких до розмірів великих куль (такі зазвичай роблять з солодкою начинкою, а маленькі - з несолодкою).
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
440 г.
Packed Onion from 3kg
120 г.
Homemade Butter
30 г.
Top Grade Wheat Flour
30 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити, натерти на дрібній тертці. Зайву рідину злити. Додати до картоплі яйце і сіль. Добре все перемішати, а потім додати борошно, відразу перемішуючи.
02
Столову ложку змочити у воді. Воду закип'ятити і посолити. Ложкою брати по трохи тіста і опускати його у киплячу воду. Варити приблизно 7-9 хвилин.
03
Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Масло розтопити на сковорідці і обсмажити на ній цибулю. Подавати кнедлики з цибулею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores