
Домашня булка з малиновим джемом
Запропонований рецепт "Домашня булка з малиновим джемом" - один із варіантів дріжджової випічки. Відразу відзначимо, що приготувати дріжджове тісто нескладно, необхідно лише дотримуватися всіх правил його приготування і, звичайно ж, братися за справу із задоволенням. Один із секретів приготування випічки: тісто, замішане на просіяному борошні, краще піднімається. Борошно під час просіювання насичується киснем, що дуже важливо. Солодка, пишна, ароматна булка, приготована з дріжджового тіста, сподобається всім, хто її спробує. А вже в поєднанні з ароматним малиновим джемом - без варіантів!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
250 г.
Homemade Butter
70 г.
Salt Egypt
за смаком
Auchan Vanilla Sugar 8g
10 г.
Verival Unrefined Cane Sugar 500g
100 г.
Auchan Powdered Sugar 200g
за смаком
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
5 г.
7 Raspberry Jam 230g
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Preparation steps
01
Змішати в мисці обидва види цукру і розм'якшене вершкове масло, збити міксером. Ввести в суміш яйце, додати сіль, влити молоко, перемішати.
02
В окрему миску просіяти борошно, зробити в центрі ямку, влити молочну суміш, додати сюди ж дріжджі, замісити тісто.
03
Перекласти тісто в тепле місце на 1 годину. Присипати стіл борошном. Викласти на нього тісто, яке збільшилося в два рази, розкачати ист товщиною 5-7 мм. Зверху на тісто викласти джем, розрівняти його по всій площі тіста. Загорнути в рулет, накрити рушником, залишити на 10-15 хвилин.
04
Розігріти духовку до температури 180ºС, деко для випікання застелити харчовим папером, викласти зверху рулет. Випікати протягом 20-30 хвилин, до рум'янцю. При подачі посипати зверху цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores