Десертний кардамоновий крем - Image

Десертний кардамоновий крем

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Як відомо: креми - найніжніші десерти. Першим десертним кремом були вершки, збиті з цукром. Цими ласощами ми зобов'язані середньовічній Франції. Сьогодні перелік десертних кремів дивує своєю різноманітністю: молочні, вершкові, фруктово-яєчні і фруктово-вершкові. У цьому переліку ми знайдемо і десертний кардамоновий крем. Щоб надати особливу пікантність цьому крему, у нього додають трохи коньяку. Додадуть свої смакові нотки і прянощі, що входять до складу крему: кардамон і кориця. Поділиться з ним своїм ароматом мед. Готовий крем потрібно розкласти порційно в підходящі формочки, креманки і поставити в холодильник. За бажанням можна прикрасити десерт тертим шоколадом, цукатами або подрібненими горіхами.

Ingredients

Вершки

300 мл.

Кардамон мелений

1 ст. л.

Коньяк

1 ст. л.

Мед

2 ст. л.

Кориця мелена

1/3 ч. л.

Сік лимонний

1 ч. л.

Preparation steps

01

У вершки додати лимонний сік і збити.

02

Мед розігріти і додати в нього коньяк, корицю і кардамон.

03

Збити всі інгредієнти разом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Десертний кардамоновий крем – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua