
Шоколадне фондю
Фондю - це ціле сімейство страв, популярних у Швейцарії. Особливістю цієї страви є те, що готувати її потрібно в спеціальному для цього жароміцному посуді, яке називається какулон. Саме слово фондю із французької перекладається як "розплавлений" . Фондю - це не обов'язково солодка страва. Наприклад, фондю по-китайськи готують із грибами. Існує також сирне фондю. Наш же рецепт солодкого шоколадного десерту. Відрізняє його також і те, що готувати його дуже швидко, це займе у вас буквально 15 хвилин часу. І не дивлячись на це страва виходить дуже ніжною і смачною. Відмінно підходить для не дуже великої компанії.
Ingredients
Згущене молоко
200 мл.
Молочный шоколад
100 г.
Зефір
за смаком
Бісквіт
за смаком
Кільця ананаса
за смаком
Молоко
200 мл.
Preparation steps
01
На невеликому вогні підігріти згущене молоко, шматочки шоколаду. Вони повинні повністю розчинитися і змішатися в однорідну масу.
02
Перелити шоколадну суміш у фондюшницю, коли суміш почне густіти, додати в неї трохи теплого молока і перемішати.
03
На шпажки нанизати шматочки зефіру, бісквіта, улюблених фруктів і занурювати в шоколадний мікс.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores