Курка в овочевому рагу - Image

Курка в овочевому рагу

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Саме слово "рагу" перекладається з французької як "збуджувати апетит". Напевно, недаремно саме цій страві дали таку цікаву назву, адже її м'який смак відомий багатьом. Ця страва має дуже багато аналогів в різних країнах, в різних кухнях. І хоча там його позначили іншим словом, все ж це те ж рагу. Існує рагу овочеве, в якому використовують тільки овочі. Але наш рецепт - це рецепт рагу з куркою. Саме вона робить страву більш ситною і ще смачнішою, ніж звичайне рагу. Мінімум калорій, але максимум задоволення ви отримаєте, спробувавши рагу за нашим рецептом. Ми впевнені, ваші рідні будуть не менеш здивовані, і захочуть це рагу ще і ще.

Ingredients for the recipe

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
556.20

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

per 1 kg

Ingredients

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

1 кг.

Squash

450 г.

Young Onions

2 шт.

Kappa Sweet Pepper

1 шт.

Hurman Peeled Tomatoes in Their Own Juice 320g

400 г.

Garlic

2 зубчика

Green Basil, pc

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salad Sunflower Oil 500ml

за смаком

Preparation steps

01

Куряче філе порізати на великі шматочки.

02

Кабачок, цибулю і перець також нарізати крупно.

03

На великому вогні, розігріти в сотейнику соняшникову олію і обсмажити в ньому шматочки філе. Обсмажувати слід не все філе, а в 2-3 заходи до золотистої скоринки.

04

Потім м'ясо викласти на тарілку, а в сотейник висипати нарізану цибулю, тільки вогонь, при цьому, зробити трохи менше середнього. Цибулю смажити 3-4 хвилини.

05

Після чого додати нарізані кабачок і перець, продовжувати смажити ще хвилин 10.

06

Потім обсмажені шматочки м'яса повернути в сотейник. Додати розім'яті помідори разом із соком. Посолити і поперчити за смаком і довести до кипіння.

07

Після чого накрити кришкою і продовжувати тушкувати хвилин 20 до повної готовності м'яса і овочів.

08

Поки страва тушкується, натерти часник на дрібній тертці, а базилік дрібно нарубати ножем.

09

Коли страва буде готова, вимкнути вогонь, посипати тертим часником і базиліком, накрити кришкою і дати постояти хвилин 5.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min