Курка в перцях - Image

Курка в перцях

Number of servings: 10Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Курка - це, напевно, найпоширеніше м'ясо з усіх видів домашніх птахів. Це пов'язано з тим, що вона готується швидше за все, а її м'ясо дуже ніжне і м'яке. Тому й існує так багато рецептів приготування курки. Щоб ви могли урізноманітнити свій раціон. Якщо ж і ви - прихильник цього виду м'яса, то вам точно сподобається цей наш рецепт. Запечена курка - найкращий варіант для приготування, тому що під час запікання зберігається всі її корисні речовини, які так необхідні нашому організму. При цьому ще й виходить соковита корочка на м'ясі, яку люблять і дорослі, і діти. Чудова страва для посиденьок в колі см'ї. Так що приємного апетиту!

Ingredients for the recipe

Chicken Thighs
161.70 - 177.50

Chicken Thighs

per 1 kg

Ingredients

Chicken Thighs

1200 г.

Onion

2 шт.

Packaged Green Peppers

2 шт.

Garlic

2 зубчика

Oscar Peeled Whole Tomatoes in Own Juice 400g

350 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Rosemary

3 веточки

Salad Sunflower Oil 500ml

за смаком

Preparation steps

01

Перець очистити. Половину одного перцю нарізати кубиками, а другу половину соломкою. Таким чином нарізати весь.

02

Помідор нарізати кубиками, цибулю півкільцями і дрібно нарізати часник.

03

Курку обсмажити на соняшниковій олії по 5 хвилин з двох сторін. Додати сіль, перець. Викласти у форму для запікання.

04

Обсмажити в олії з під курки цибулю із часником. Додати кубики перців і помідор. Смажити 5 хвилин.

05

Залити соусом курку і посипати січеним розмарином.

06

Випікати при 200°C 15 хвилин. Викласти перець соломкою. Повернути в духовку на 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min