
Куряче філе з кабачками і кедровими горіхами
Куряче філе - це відмінний варіант смачної і здорової вечері. У ньому досить багато білка, тому його спокійно можна їсти на вечерю і не турбуватися за непотрібні вам грами. Щоб зробити страву більш вишуканою і смачною, ми пропонуємо вам такий ось рецепт. Якщо додати до курячого філе кабачки і кедрові горіхи - виходить смачна і некалорійна вечеря. Кабачки роблять страву більш м'якою, а кедрові горіхи наповнюють її особливим смаком і ароматом. Таку страву запросто можна подавати як до сімейної вечері, так і гостям. Ми впевнені, вона не залишить байдужим жодного вашого гостя. Адже таку пікантну страву складно не полюбити.
Ingredients
Куряче філе
4 шт.
Кабачок
1 шт.
Лимон
50 г.
Базилік
20 г.
Сир
50 г.
Кедрові горіхи
40 г.
Оливкова олія
2 ст. л.
Сіль
за смаком
Чорний перець
за смаком
Preparation steps
01
Філе вимити, обсушити, натерти сіллю і меленим перцем з усіх боків.
02
Кабачок натерти на дрібній тертці, посолити і залишити на 10 хвилин. Потім злегка віджати.
03
Базилік дрібно нарізати, сир натерти, змішати з 1 ст. л. лимонного соку, 1 ст. л. оливкової олії, горішками і кабачком, злегка посолити і поперчити.
04
У сковороді розігріти 1 ст. л. оливкової олії, обсмажити філе по 2 - 4 хвилини з кожного боку.
05
Духовку розігріти до 180°C градусів.
06
Перекласти філе у форму для запікання, на нього викласти суміш з кабачка, сиру і горіхів. Збризнути оливковою олією і запікати 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores