Курячий суп зі шпинатом - Image

Курячий суп зі шпинатом

Number of servings: 8Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Хочете порадувати себе не лише смачненькою, а й поживною їжею без холестерину та жирів, тоді цей супчик для вас. Використання курячого мяса, яке є низькокалорійним та дозволяє шлунку швидко перетравлювати їжу, звичайно ж таки позитивно відображається на роботі нашого організму. Не слід забувати і про особливий компонент - шпинат. Ця дивовижна травичка стала частим інгредієнтом на кухнях багатьох країн світу. А корисність шпинату не перестає дивувати нас, він містить багато заліза, що дає можливість краще засвоюватись білкам та прискорює обмін речовини, що звичайно ж стимулює організм до схуднення. Тому, споживання даного продукту є беззаперечним в даній страві. А в поєднанні з різноманітними овочами взагалі є зеленим оазисом серед палючої пустелі калорійної їжі. Слідкуйте за собою та споживайте правильну їжу, якою і є наш курячий супчик.

Ingredients

Курка (стегно або інша частина)

200 г

Картопля

300 г

Цибуля ріпчаста

50 г

Вода

1,8 л

Морква

50 г

Соняшникова рафінована олія

60 мл

Морожений шпинат

150 г

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Куряче стегенце розрізати по суглобу на дві частини, промити, викласти в каструлю і залити холодною водою. Поставити каструлю на сильний вогонь, коли вода закипить, зменшити вогонь і продовжити варити.

02

Поки куряче стегенце вариться, картоплю почистити і нарізати невеликими кубиками або скибочками.

03

Коли куряче м'ясо буде повністю готове, вийняти його з бульйону, в який покласти картоплю. Знову довести бульйон до кипіння на сильному вогні і, зменшивши його, варити до готовності картоплі, посоливши при цьому за своїм смаком.

04

У готового стегенця м'ясо відокремити від кісток.

05

Почистити цибулю і моркву, нарізати їх дрібними кубиками.

06

Обсмажити цибулю і моркву на соняшниковій рафінованій олії до золотистого кольору.

07

Коли картопля буде повністю готова, пересипати в суп цибульно-морквяну засмажку. Відразу ж покласти назад в суп куряче м'ясо і додати кубики попередньо розмороженого шпинату.

08

Суп перемішати, довести до кипіння і варити на повільному вогні протягом 8 хвилин. Всипати чорний мелений перець. Зняти каструлю з супом з плити.

09

Курячий суп зі шпинатом готовий! Через 10 хвилин розлити суп на порції і подати його до столу!

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Курячий суп зі шпинатом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua