Курячий салат з виноградом, горіхами і каперсами - Image

Курячий салат з виноградом, горіхами і каперсами

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Ingredients for the recipe

Chicken Fillet
199.90 - 293.00

Chicken Fillet

per 1 kg

Ingredients

Chicken Fillet

400 г

Akvulya Still Water 2l

1 л

Salt Egypt

15 г

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

10 г

Mlekovita Natural Yogurt 3% 1kg

30 г

Vinnytsia Mustard 125g

10 г

Iberica Capers 250g

50 г

Grape

200 г

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Walnut

50 г

Preparation steps

01

Куряче філе відварити в підсоленій воді (10 г. солі на літр води). Коли філе звариться, бульйон злити, а філе охолодити. Нарізати філе кубиками або скибочками.

02

Приготувати заправку для салату. Для цього ретельно змішати майонез, йогурт і гірчицю. Виноград помити, видалити хвостики, якщо вони є. Розрізати ягоди винограду на половинки і видалити кісточки.

03

Горіхи подрібнити крупно ножем. У миску додати курку, виноград, каперси, горіхи і заправку. Перемішати, додати сіль і перець за смаком. Подавати салат охолодженим.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min