
Сирна запіканка з кукурудзою
Якщо Ви любитель всіляких запіканок та інших збірних страв, що готуються в духовці, не проходьте мимо. Вашій увазі дивовижний рецепт, який урізноманітнить Ваш буденний раціон – сирна запіканка з кукурудзою. Щедра, ситна начинка і хрустка скоринка нікого не залишить байдужим. Ви безпам'ятно закохаєтесь в цю страву ще на етапі її приготування, коли з духовки почне доноситися божественний аромат плавкого ніжного сиру, апетитного бекону і пряних італійських спецій. А насичений кукурудзяний смак з сирним післясмаком приємно порадує і рідних, і нежданих гостей. При бажанні бекон можете замінити куркою, а також додати в начинку свіжі шампіньйони – в будь-якому випадку вийде дуже смачно.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rio Corn 420g
400 г
Cottage Cheese 9%
350 г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
200 г
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
100 г
7 Flour 1kg
4 ст. л.
Dobryk Baking Powder
1/2 ч. л.
Chilled Bacon
40 г
Fresh Greens Mix 100g
100 г
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Eco Italian Herbs Seasoning
за смаком
Preparation steps
01
Злити рідину з банок з кукурудзою.
02
Твердий сир натерти на тертці.
03
Зелень помити і подрібнити.
04
Бекон нарізати невеликими шматочками.
05
Розігріти духовку до 180 градусів.
06
Форму для випічки змастити вершковим маслом і змішати в ній всі інгредієнти запіканки.
07
Запікати в духовці 40 хвилин до золотистого кольору. Готову запіканку охолодити і нарізати порційними шматочками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores