Запіканка з тріски з овочами - Image

Запіканка з тріски з овочами

Number of servings: 2Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Чи багато у вас знайдеться рецептів, які рятують у важку хвилину? Якщо ні, тоді сміливо записуйте собі ще один. Запіканки взагалі готуються досить швидко. Але при цьому їх багато хто любить. Тому їх і існує так багато різних: солодких, кислих і солоних. Якщо вам захотілося чогось швидкого, смачного і нескладного одночасно, тоді поспішіть запекти тріску з овочами. Риба, як відомо, продукт саме для вечері, адже вона легка для шлунка і не "стомлює" його. Що ж до овочів, то вони відмінно доповнюють рибу, роблять страву дуже соковитою. Ну а картопля - повноцінною і ситною. Таку страву і гостям подавати до столу не соромно, адже виглядає вона дуже апетитно.

Ingredients for the recipe

Onion
13.89 - 19.99

Onion

per 1 kg

Ingredients

Onion

0,5 шт.

Packed Potatoes

1 шт

Salt Egypt

за смаком

Broccoli

75 г

Cod

200 г

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

2 ч. л.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Dziugas Parmesan Cheese 40%

30 г

Preparation steps

01

Нарізати тріску, посолити і поперчити.Картоплю очистити, нарізати тонкими кільцями.Цибулю тонко нарізати і змішати з майонезом.

02

Викласти вологу картоплю в контейнер і відправити в мікрохвильовку на 2 хв при 600 Вт.

03

У підсолену киплячу воду опустити броколі на 30 сек.

04

Викласти у форму тріску, картоплю, накрити цибулею, місцями укласти броколі. Посипати сиром.Запікати 10-15 хв при 250°С.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min