Халва з моркви - Image

Халва з моркви

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Халва - це дуже смачний східний десерт. Мало хто знає історію виникнення халви. А між тим перші згадки про ці солодощі датуються п'ятим століттям до нашої ери. Батьківщиною халви вважається найкрасивіша країна сходу, країна зі своїми унікальними традиціями - Іран. Іран тоді називався Персією. Це була найпотужніша держава. Потім халва зі своєї батьківщини пошириться на весь світ. І кожна країна винайде свій вид халви. І ми представляємо вам рецепт унікальної халви з моркви. Така халва виникла і дуже поширена в Індії. Її ще й називають індійська халва. Вона має приголомшливий ніжний смак. А ще халва неймовірно корисна, завдяки високому вмісту моркви в ній.

Ingredients for the recipe

Carrots
12.80 - 19.90

Carrots

per 1 kg

Ingredients

Carrots

350 г.

Homemade Butter

200 г.

Packaged Semolina

30 г.

Raisins

50 г.

Dried Cashews

50 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

250 мл.

Milk 2.5% 900g

250 мл.

Eco Cardamom 6g

10 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

100 г.

Preparation steps

01

Дрібно натерти моркву. Розігріти сковороду з вершковим маслом. Обсмажити кардамон, моркву і цукор, постійно помішуючи.

02

Додати манну крупу, дрібно нарізані кешью і родзинки. Залити все сумішшю молока і вершків. Варити 1 годину, помішуючи.

03

Морквяну масу помістити у форму, дати охолонути і відправити в холодильник.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min