
Роли «Каліфорнія» з креветками
Всіма улюблена японська страва суші стрімко увірвалася в наше життя і стала невід'ємною частиною святкової або повсякденної трапези і в приємній компанії друзів, і в затишному сімейному колі. Світова популярність і цікава технологія приготування посприяли виникненню цілих шкіл кулінарії з приготування цього японського шедевра. Але ж ми не підемо на нудні курси? Адже приготувати найпопулярніший вид суші – «Каліфорнію» в домашніх умовах зовсім просто. Її по достоїнству оцінили любителі морепродуктів і ті, хто не ризикує їсти рол з сирою рибою. Вишукане поєднання королівських креветок, пекінської капусти і екзотичного авокадо створить неповторну симфонію смакових ноток.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chong Soy Sauce 1l
150 мл
Red Salmon Caviar 60g
20 г
Wasabi
20 г
Avocado 500g
0,5 шт.
Pickled Ginger
100 г
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
100 г
Sesame
200 г
Norris Nori Roll 3g
6 шт.
Raw King Prawns
200 г
Napa Cabbage
100 г
Preparation steps
01
Для початку приготуйте рис для суші. Зробити це можна, скориставшись цим рецептом http://novus.zakaz.ua/uk/recipes/cuisine/japanese/rice-sushi/
02
Кунжут обсмажте на сковороді до золотистого кольору.
03
Порубати пекінську капусту, авокадо нарізати на довгі смужки.
04
Варені креветки розрізати навпіл.
05
Половину підготовленого васабі перемішати з майонезом.
06
Покладіть трохи рису, злегка його ущільніть, потім переверніть на іншу сторону.
07
На одній половині покладіть листя пекінської капусти.
08
Додати трохи майонезу, змішаного з васабі, половинки креветок. Розкласти авокадо, трохи червоної ікри і маринований імбир.
09
Підніміть край килимка для суші, притримуючи пальцями начинку, почніть скручувати рол. Формуйте рол, підсилюючи натиск, рухом рук від центру до країв килимка.
10
Згорнути і помістити в обсмажений кунжут, обваляти в ньому роли.
11
Отриману "ковбаску" розрізати на 6-8 шматочків і подавати з маринованим імбиром, соєвим соусом і васабі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores