
Тістечко "5-ти хвилинка"
Представляємо вашій увазі прекрасний рецепт не менш чудесного десерту. Його назва "п'ятихвилинка" цілком виправдовує спосіб приготування такого тістечка. На все приготування у вас піде двадцять п'ять хвилин і п'ять хвилин для того, щоб випекти тістечко в духовці. Саме такий спосіб і робить це тістечко оригінальним. Весь сенс у тому, що наливаємо ми повну чашку тіста, здавалося б що тісто і має трансформуватися в готове тісто після випічки в духовці, але в результаті ми отримуємо зовні тісто, а всередині шоколадну начинку. Ось у цьому і весь фокус. Заінтриговані? Тоді біжіть бігом на кухню і зробіть цей фокус. І не забудьте здивувати ним своїх близьких.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Auchan Dark Chocolate 72% 100g
40 г.
Homemade Butter
40 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
30 г.
Top Grade Wheat Flour
15 г.
Mriya Vanilla Sugar 10g
5 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно шоколад та масло розтопити в НВЧ. З'єднати яйце, борошно та цукор та добре перемішати. Далі зєднати борошняну та шоколадну суміші. Духовку розігріти до 220 °С.
02
Потім потрібно взяти 2 чайні кружки (краще з круглим дном) та змастити їх маслом та розлити тісто по кружкам. Можна після змащування маслом посипати ще борошном.
03
Поставити в розігріту духовку чашки рівно на 15 хвилин, не довше, для того, щоб вийшла всередині рідка начинка, або випікати рівно 5 хвилин після підняття тіста. Тістечка викласти з чашок на блюдце та посипати цукровою пудрою. Подавати теплими.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores