
Брускета з яловичиною, томатами і песто
Брускета - одна з найпоширеніших, простонародних італійських закусок, те, що подається перед основною стравою. У класичному варіанті являє собою підсмажену скибочку чіабати (італійський білий хліб), змащену оливковим маслом і часником. А далі - абсолютно повний політ фантазії в тому, що покласти зверху. Брускета може бути з грибами і яловичиною з соусом песто, з пармською шинкою і пекоріно, томатами в будь-яких варіаціях. Геніальна простота, як правило, дає ідеальний результат. Це - справжнісінькі ласощі, задоволення від смаку і запаху отримуємо незабутнє.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Yeast-free Rye Bread 300g
4 шт.
Chilled Beef Tenderloin
300 г.
Kuhne Dried Tomatoes 340g
6 шт.
Arugula 50g
40 г.
Cirio Pesto Sauce 190g
2 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
80 мл.
Salt Egypt
за смаком
Die Kasemacher Sweet Peppers with Fresh Vegan Cream in Rapeseed oil 250g
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти сковороду-гриль, налити олію, обсмажити м'ясо до готовності.
02
Дати м'ясу настоятися 10-15 хвилин, після, нарізати скибочками завтовшки 2-3 мм.
03
Хліб скропити олією, підсмажити на сковороді, до хрусткої скоринки.
04
Змастити кожен шматочок хліба соусом песто, покласти помідори, потім м'ясо і зверху руколу. Посолити і поперчити за смаком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores