
Хлібний пудинг із родзинками
Якщо сьогодні ви задумали влаштувати тепле сімейне чаювання, а не знаєте, що до нього краще подати, тоді ми вам у цьому допоможемо. Пропонуємо вам приготувати незвичайний десерт. Адже, всі чекають чогось буденного, наприклад, торти, кекси, мафіни. Ні, безперечно всі ці десерти заслуговують величезної уваги. Але іноді хочеться чогось такого, такого, що й самі не знаєте чого - ну загалом, якщо з вами таке буває - ви зрозумієте про що йде мова. І тоді на допомогу вам прийде він - рецепт хлібного пудингу з родзинками. Це дійсно не заїжджений десерт. Вам він точно сподобається і ви задовольнитеся. Всі ваші теж будуть у захваті. Пудинг потрібно подавати теплим до чаю або кави. Зверху можна прикрасити сметаною.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
50 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
400 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
50 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Auchan Vanilla Sugar 8g
1 пакетик
Raisins
50 г.
Frapin Cognac 40% 0.7l
2 ст. л.
KhMZ Sour Cream 20%
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Preparation steps
01
Родзинки залити на 2-3 хвилини окропом. Потім злити воду і додати коньяк.
02
З кожної скибочки хліба зрізати скоринки, намазати хліб тонким шаром масла, розрізати навпіл або навскоси.
03
Яйця збити вінчиком. Додати вершки, цукор і ванільний цукор. Ретельно перемішати.
04
Форму для випікання змастити олією. Викласти 1/3 хлібних скибочок. Посипати половиною родзинок. Зверху полити сумішшю вершків та яєць.
05
Викласти другу третину хліба, посипати родзинками, полити вершковою сумішшю.
06
Потім викласти хліб, який залишився. Залити вершковою сумішшю. Залишити просочитися на 15 хвилин.
07
Форму щільно загорнути фольгою, поставити у форму більшу за розміром.Влити гарячу воду, щоб вона доходила приблизно до половини форми.
08
Поставити в розігріту до 180°C духовку. Готувати приблизно 1 годину.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores