
Квасоля з гранатом і горіхами
Оригінальна на смак і яскрава на вид грузинська страва. Її особливість – в додаванні дорогоцінних зерняток граната, які, не дивлячись на свій пікантний, кисло-солодкий смак, прекрасно поєднуються з квасолею, цибулею і горіхами. Як відомо, грузинська кухня славиться пряними і навіть трохи гострими стравами. Головна спеція в нашому рецепті – мелений коріандр. Ви ж можете не обмежувати себе в кількості використаних прянощів. Якщо Ви любитель страв погостріше, рекомендуємо додати хмелі-сунелі – традиційну грузинську спецію. Що стосується квасолі, то можна використовувати як консервовану, так і суху. В останньому випадку залийте її холодною водою на ніч, а потім варіть до м'якості протягом півтори години.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Veres Tender Beans 400g
200 г.
Salt Egypt
за смаком
Packed Onion from 3kg
80 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
20 мл.
Garlic
3 зуб.
Walnut
20 г.
Fresh Greens Mix 100g
80 г.
Spice Coriander Ground
4 г.
Restored Pomegranate Juice 1l
100 мл.
Elite Pomegranate
100 г.
Preparation steps
01
З квасолі злити рідину. Цибулю очистити від лушпиння, дрібно нарізати і обсмажити на невеликій кількості рослинної олії. Часник очистити, подрібнити.
02
Горіхи подрібнити в блендері. Гранат розібрати на зерна. Зелень помити, просушити і подрібнити.
03
Змішати горіхи, часник, зелень і цибулю. Додати коріандр і гранатовий сік. До квасолі додати соус, перемішати і прикрасити зернами гранату.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores