
Бананово-ананасові відбивні "Екзотика"
Здавна найсмачнішими стравами (особливо для чоловіків) були саме з м'яса. Воно надавало енергії всьому організму і добре тамувало голод. Чимало і жінок немає нічого проти поласувати смачними відбивними чи котлетками. Але у м'яса є й недоліки: воно досить калорійне (особливо свинина). Щоб якось нейтралізувати відкладення жирів у вашому організмі, пропонуємо вам зробити відбивні з бананами і ананасом. Як відомо, саме ананас додають до страв з м'яса як хороший розщіпник жирів. А крім цього він і ще надає незвичайний смак всій страві, який складно передати словами. Щоб його оцінити, спробуйте приготувати відбивні "Екзотика".
Ingredients
Свинина
600 г.
Спеції
за смаком
Сіль
за смаком
Банан
2 шт.
Ананас
1 б.
Сир твердий
60 г.
Морква
1 шт.
Часник
2 зуб.
Зелень
1 пуч.
Сметана
3 ст. л.
Майонез
2 ст. л.
Preparation steps
01
М'ясо помити і обсушити. Порізати на шматки. Посолити і додати спеції.
02
М'ясо укласти на деко, змащене маслом.
03
Банан порізати і викласти поверх м'яса. Поверх банана викласти кільця ананаса.
04
На дрібній тертці натерти моркву, сир, часник і дрібно нарізану зелень. Додати сметану і майонез. Все перемішати.
05
Помазати морквяно-сирною сумішшю поверх ананаса і запікати 50 хвилин при температурі 190°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores