Банановий татін - Image

Банановий татін

Number of servings: 8Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Якщо вам сьогодні хочеться чогось цікавого, то пропонуємо спекти вам десерт банановий татін. Рецепт татіну прийшов до нас з французької кухні і зайняв почесне місце. Існує дуже цікава французька легенда походження пирога. І справді, процес приготування пирога дуже цікавий і незвичайний, так як запікається татін як би "навиворіт". До речі, скажемо вам по секрету, зараз дуже модно пекти такі перевернуті пироги, які і називаються татін. Ви залишитеся задоволені цими ароматними м'якими розплавленими бананами в карамелі. А як вони поєднуються разом з цією хрусткою скоринкою листкового тіста - просто неможливо встояти перед цією смакотою. Татін можна подавати зі збитими вершками, як варіант.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

230 г.

SantaVita Dried Bananas 100g

4 шт.

Homemade Butter

210 г.

Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg

1 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

75 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

50 мл.

Berryland Coffee Carbonated Drink 0.33l

6 ст. л.

Salt Egypt

1 щіпка

Preparation steps

01

Змішати борошно з сіллю, яєчний жовток збити з холодною водою.

02

У борошно з сіллю додати нарізане кубиками вершкове масло (160 г.) і збитий з водою жовток. Замісити тісто, поставити його на 30 хвилин у холодильник.

03

Очищені банани нарізати кружечками і покласти у форму для запікання.

04

На сковорідці розтопити 50 г. вершкового масла і 75 г. цукру. Довести карамель до кипіння, постійно помішуючи. Влити вершки і варити, помішуючи, 1 хвилину. Залити банани карамеллю.

05

Розкачати тісто за розміром трохи більше, ніж форма для випікання. Накрити тістом банани, сформувати стінки пирога, загинаючи краї всередину.

06

Поставити татін в розігріту до 200°C духовку. Випікати 20-25 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min