Англійські булочки Hot Cross Buns - Image

Англійські булочки Hot Cross Buns

Number of servings: 4Cooking time: 2 h 10 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Усім нам знайома пасхальна випічка ще з дитинства, з красивими різнокольоровими посипками, ароматним запахом, і неперевершеним смаком. Виявляється, в усіх країнах існують свої унікальні види святкової здоби, що значно відрізняються від звичних пасок. Пропонуємо спробувати чудову англійську страву Hot Cross Buns. Хрестові булочки прийнято подавати в неділю до чаю, ще запікати баранчика з овочами, фарбувати яйця. Булочки з хрестом на боці пережили вікову історію: суворі заборони в період Відродження Англії, участь тільки в релігійних фестивалях в епоху Єлизавети I, указ Клерка (заборонявся продаж булочок Хреста). Пасхальна їжа залишається до цього дня найпопулярнішою у англійців. Познайомтеся і ви з історичними пряними булочками!

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

350 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

230 мл.

Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g

4 г.

Homemade Butter

50 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

70 г.

Raisins

80 г.

Cachet with almonds and orange dark chocolate 57% 100g

за смаком

Salt Egypt

щіпка

Spices Black Salt

за смаком

Akvulya Still Water 2l

3 ст. л.

Preparation steps

01

У невеликій посудині змішати борошно (300 г), цукор (40 г), дріжджі, спеції, родзинки, цукати, цедру і сіль. Перемішати. Далі в каструлю влити молоко, додати вершкове масло (50 г). Нагріти, до повного розчинення масла.

02

У молочно-вершкову суміш вбити яйце, при цьому збиваючи її вінчиком. Перейти до готування тіста. Зробити поглиблення у борошняній гірці, влити туди молоко. Вимісити тісто. Зайнятися підготовкою форм для випічки:змастити трохи маслом.

03

Вкласти тісто у форму і поставити в тепле місце на 60 хвилин. Змащеними в олії руками сформувати з  тіста булочки. Потім укласти їх в заздалегідь змащену маслом форму, накрити вологим рушником і поставити в тепле місце ще на 40 хвилин.

04

Потім приготувати ще тісто для формування хреста на булочці: розвести борошно водою (3 ст. л.) до отримання однорідної кашки. Наповнити тістом кондитерський шприц і зробити на булочках хрест.

05

Нагріти духовку до 220ºС помістити булочки. Готувати 10 хвилин. Після, зменшити температуру до 200ºС. Випікати ще 10 хв. до утворення золотистого кольору. Для глазурі: в сотейник налити воду  (або молоко 4 ст. л.),, довести до кипіння, додати цукор  (2 ст. л.) і варити близько 2-х хвилин на меленькому вогні.

06

Змастити тільки-но випечені булочки глазур'ю. Остудити на решітці.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min