Абрикосові батончики з волоськими горіхами - Image

Абрикосові батончики з волоськими горіхами

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Складно навіть порахувати, скільки існує різних швидких і не складних рецептів домашніх пирогів. Безсумнівно, кожен із них по-своєму унікальний, і страва виходить дуже смачною. Так і з абрикосовими батончиками. На перший погляд рецепт навіть занадто простий. Але в цьому і вся особливість. Пиріг виходить дуже легкий, а головне - по -домашньому смачний. Якщо ви дуже любите абрикосове варення, тоді вам слід приготувати цю страву. А тим більше, що абрикоси і горіхи дуже корисні, в них досить багато різних вітамінів і мікроелементів. Такий пиріг згодиться "на ура" з чаєм або молоком в колі сім'ї, близьких та друзів.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

1,3 ст.

Vash Tsukor Sugar 10kg

0,6 ст.

Spice Cinnamon Ground

0,5 ч. л.

Salt Egypt

0,5 ч. л.

Homemade Butter

200 г.

Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg

2 шт.

Auchan Vanilla Sugar 8g

1 ч. л.

Veres Apricot Jam 370g

0,5 ст.

Walnut

200 г.

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 200°С. Деко застелити фольгою, змастити шматочком вершкового масла.

02

Змішати борошно, цукор, корицю з сіллю в мисці, ретельно перемішати до однорідної маси. Додати розм'якшене вершкове масло, вилити жовтки і висипати ваніль, перемішати.

03

Викласти більшу частину тіста на деко, розподілити по поверхні, зверху викласти абрикосовий джем, зверху розкришити тісто, що залишилось, посипати зверху подрібненими волоськими горіхами.

04

Випікати 20-25 хвилин, до золотистої скоринки. Перед подачею охолодити, розрізати на шматочки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min