Куряча печінка з виноградом - Image

Куряча печінка з виноградом

Number of servings: 2Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Куряча печінка - простий і доступний продукт, який дуже широко використовується в кулінарії. Це універсальний м'ясний інгредієнт, що чудово поєднується як з кислими, так і з солодкими і солоними продуктами. Печінка курки неймовірно ніжна і соковита. Приготувавши її за даним оригінальним рецептом, ви отримаєте надзвичайно смачне, ситне і поживне блюдо. До того ж воно вийде низькокалорійним, тому чудово підійде і для дієтичного меню. Не варто забувати, що куряча печінка дуже корисна, вона містить вітаміни груп А, B і C, легко засвоюваний білок, залізо, фолієву кислоту і селен.

Ingredients

Куряча печінка

300 г.

Виноград

200 г.

Листя салату

200 г.

Часник

2 зубчики

Оливкова олія

4 ст. л.

Лимонний сік

1 ч. л.

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Preparation steps

01

Натерти на тертці часник і розвести з оливковою олією. Печінку посолити і поперчити. Обсмажити в 1 ст. л. олії 5 хвилин.

02

Крупно порвати салат. Викласти на блюдо, скропити лимонним соком.

03

Викласти печінку на салат. Додати виноград і полити часниковим маслом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min