Курка в соусі барбекю з абрикосовим джемом - Image

Курка в соусі барбекю з абрикосовим джемом

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Курка і соус барбекю - це чудове поєднання. Соус надає курці легкий присмак димку, робить її більш пряною. А абрикосовий джем надає страві трохи солодкий, але незвичайний смак. Ви тільки уявіть, як смачно поєднується курка з таким змішаним смаком димку і солодощів. Думаємо, всім трохи набридли вже банальні і застарілі страви. Тут же, ми вам пропонуємо щось нове, те, що точно запам'ятається вам і вашим гостям. До того ж, курка виходить досить ситною, так що їсти її можна і як повноцінну страву.

Ingredients for the recipe

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
339.00

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

250 ml

Ingredients

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

1 ст.л.

Garlic

2 зуб.

Auchan Tomatoes Canned Peeled 476g

800 г

Veres Apricot Jam 370g

100 г

Salt Egypt

2,5 ч.л.

Ellada Balsamic Vinegar 150ml

1 ст.л.

Spice Black Pepper Ground

5 г

Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick

1,8 кг

Preparation steps

01

Розігріти духовку до 200°C градусів.

02

Розігріти оливкову олію в невеликому сотейнику на середньому вогні. Додати подрібнений часник і готувати 1 хвилину. Потім додати томати, джем, оцет і половину солі і перцю. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 15 хвилин, поки соус злегка не загусне.

03

Тим часом, порізати курку на шматки, промити під холодною водою і добре просушити паперовим рушником.

04

Викласти у вогнетривку форму або на деко, посолити і поперчити рештою солі і перцю. Залити готовим соусом і поставити в духовку на 1 годину до готовності, 1 раз за час готування поливши соусом.

05

Подавати страву гарячою із соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min