
Пиріжки до пива
Серед великого різноманіття смачних виробів, які можна приготувати з листкового тіста, купленого в магазині, господинями часто випікаються пиріжки. Готуються вони з будь-якими різними начинками. Пиріжки – це страва, яка завжди піднімає настрій і дорослим, і дітям. Листкові пиріжки з салямі до пива зазвичай робляться у вигляді конвертиків, але можуть бути і у вигляді трикутників. Перед тим як ставити в духовку верх пиріжків змащують збитим жовтком, щоб не тільки був бездоганний смак, а й зовнішній вигляд. Любителі занадто солоних страв до пива в якості сиру використовують бринзу. Подають пиріжки теплими або холодними з гірчицею.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Schietse Salami Sausage
100 г.
Grana Padano 32% cheese
100 г.
Tomato
1 шт.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
12 шт.
Rud Leaf Frozen Dough
400 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Preparation steps
01
Салямі, сир, помідори і маслини дрібно нарізати. Змішати всі нарізані інгредієнти в мисці, вбити яйце, перемішати.
02
Розкачати тісто в тонкий лист, розрізати на квадратики. Викласти начинку на кожен квадратик. Згорнути квадратики у вигляді конверта, кожен з чотирьох кутів защипнути в центрі.
03
Поставити деко з конвертиками в духовку, випікати до повної готовності, поки не з'явиться золотава скоринка.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores